Beoordelingen van Helal Ribs Zwaanshoek

Recente recensies van Helal Ribs Zwaanshoek

5 sterren na 51 reviews

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere & warme pizzas, snelle levering. Zeker een aanrader ;)

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en lekker. Snelle levering. Hygiënisch!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's zijn ook erg lekker!!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Alles mals , en friet nog warm en krokant. De zoete spareribs zijn heerlijk. Volgende x de kippedijsate

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw wat een pizza’s!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top pizza’s! Lekker groot en goede smaak. Nooit meer Domino’s maar forever Helal Ribs🥳

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op het laatste moment nog besteld (sorry😂) en de bezorger kwam het al binnen een half uur bezorgen. Aardige gozer. We hebben heerlijk gegeten, thanks!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Calzone hete kip en de pizza Margherita waren verrukkelijk! Helal ribs een aanwinst voor de regio!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker ribs , pizza en patat gegeten. Echt een aanrader

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topperr

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En lekker warm! Pittige Kip mag volgende keer wat pittiger😉

Reactie van Helal Ribs:Beste Bonnie Kaldenbach, Bedankt voor de feedback! Wij zullen hier naar gaan kijken. Met vriendelijke groet, Team Helalribs

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed maar door de kerst drukte toch wat vergeten te leveren!

Reactie van Helal Ribs:Goedenavond Sun, Dit zal idd zijn gekomen door de drukte op de kerstdagen bedankt voor uw begrip hiervoor! Kunt u even een mailtje sturen naar info@helalribs.nl met wat wij exact zijn vergeten dan zullen wij dit rechtzetten bij u volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Helalribs.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food and service 👍🏼

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst een pizza besteld bij Helal ribs! Heerlijke Italiaanse pizza met een dunne bodem. Top tent bezorger was ook erg vriendelijk ;)

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijke complement

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel wel eens vaker, de kwaliteit is altijd heel erg top. Alleen de laatste keer waren de spareribs heel erg zout :(.

Reactie van Helal Ribs:Goedenavond Shei, Allereerst goed om te horen dat u vaker besteld daar zijn wij erg blij mee! Wat betreft kwaliteit dat is bij ons ook een streven! Wel jammer dat u laatste ervaring minder is geweest dit door u vermoeden dat er te ruim is gemeten met het zout. Wij hebben dit nooit eerder gehoord dus wij gaan er van uit dat dit een eenmalig incident is geweest. Wij hebben uw gegevens en het ordernummer waarmee u heeft besteld genoteerd en zullen u bij uw eerst volgende bestelling compenseren. Wij hopen het zo goed voor u hebben opgelost. Fijne avond! Met vriendelijke groet, Team Helal Ribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest gewoon nog een keer bestellen, was dit keer nog lekkerder dan gisteren

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor! Aanrader.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden alleen geen knoflooksaus erbij gekregen was een beetje jammer. Maar het vlees was fantastisch

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en zeer goede service!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goed en verzorgd

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helal Ribs blijft bovenaan de lijst prijken van favoriete thuisbezorgers

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

spareribs goed van smaak, hamburgers lekker sappig op een heerlijk krokant broodje en heerlijke patat met lekkere kruiden. Het zakje met extra benodigd heden zoals oa servet, vochtig doekje voor na de spareribs, de tandenstoker maakt dat de beoordeling zeker 5 sterren verdient

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker eten, maar wat ook echt benoemd mag worden is de service. Dat zie je nog maar erg weinig dus petje af voor beide!!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Die ribs zijn echt verrukkelijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aziatisch is een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heerlijk eten. Zeker voor herhaling vatbaar

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste spareribs die ik ooit heb gegeten. Je proeft dat er kwaliteit vlees wordt gebruikt. En de saus is echt lekker man.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind dat jullie kwalitatief goede producten maken en dat we zeker vaker gaan bestellen. De producten en ook het aparte zakje met servetjes en sausjes ziet er heel verzorgd uit. Helal is een aanwinst voor de Haarlemmermeer! De sate van kippedijen is heerlijk. We hebben twee kleine tips: de frietjes mogen net iets knapperiger en de hoeveelheid saus op de hamburger mag iets minder omdat anders het onderste broodje iets te nat wordt.

Reactie van Helal Ribs:Goedenavond, Bedankt voor dit leuke bericht! wij staan en streven naar kwaliteit. Wij zullen daarom ook uw positieve feedback meenemen in de toekomst. Nogmaals dank voor dit bericht en wij hopen jullie snel weer van lekker en vers eten te kunnen voorzien. Fijne avond! Met vriendelijke groeten, Team Helal Ribs

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd en alles fk spang

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd. Eten was voortreffelijk! Lekkere frietjes en heerlijke spareribs😋

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super netjes en ontzettend lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke jongeman kwam het bezorgen het eten kwam super snel en precies op de aangegeven tijd. Ik had per ongeluk naturel ribs besteld i.p.v. pikant, ik baalde enorm maar het was alsnog super lekker. Het eten is heel goed verpakt, wij hebben jaren op dit concept gewacht in de buurt en zijn zeker niet teleurgesteld. Bedankt voor de cola en heel veel succes gewenst. Jullie hebben er nieuwe klanten bij!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote portie lekkere frietjes en de spareribs waren ook lekker, maar de burger helaas niet. Het broodje van de burger was helemaal doorweekt dus de burger heb ik helaas gegooid.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs waren heerlijk Hamburger ook super lekker Bezorging snel Mijn complimenten

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was in 25 Minuten bezorgd, het eten was super lekker en ook nog is goed ingepakt. Zeker een aanrader

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

stipt op tijd, alles was goed op temperatuur. Heerlijk gegeten.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende spareribs ! De saté is ook zeer zeker een aanrader met heerlijke saté saus! Ik zal helalribs zeker aanraden! De bezorging was ook erg snel. Heel erg bedankt! Wij gaan snel weer bestellen :)

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de 2e keer dat ik hier besteld heb en zal zeker niet de laatste keer geweest zijn!! Super lekker eten, snelle bezorging, goede porties en alles is gewoon super vers.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer gegeten! 👍🏽

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stipt op tijd. Prijs/kwaliteit van de spareribs kan beter, geen top spareribs. Keuze voor smaak Libanees, uit nieuwsgierigheid, viel wat tegen. Geen opvallende smaak, vrij neutraal. Geef de keuze voor brood. Niet iedereen wil brood. Köfteburger was OK

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.